Kuchynské drezy Alveus nerezové

Nerezové drezy Alveus sú dostupné v niekoľkých typoch povrchových materiálov ( Hladký nerez a Dekor ). Hlavnými vlastnosťami a prednosťami nerezu CrNi 18/10 v rozsahu 0,5 mm do 1 mm sú:

jednoduché udržiavanie čistoty a vysoká hygienická úroveň
odolnosť proti vysokej teplote a prudkým teplotným zmenám
odolnosť proti nárazu
100% recyklácie

Rozdiel medzi povrchovými variantami sa prejavuje hlavne vo vzhľade a čiastočne v odolnosti proti poškrabaniu. Kým štruktúra SATIN vytvára uhladený a na čistotu jednoduchý povrch, štruktúry DEKOR vytvárajú matný povrch, odolný voči poškrabaniu. 

Hrúbka nehrdzavejúcej ocele (CrNi) sa pohybuje od 0,5 mm do 1,0 mm v závislosti na cenovom rozpätí drezu.

Hrúbka 1,0 - 1,4 mm - Najluxusnejšie drezy
Hrúbka 0,7 - 0,9 mm - Veľmi kvalitný drezy
Hrúbka 0,5 - 0,6 mm - Obyčajné drezy
Hrúbka pod 0,5 mm - Veľmi slabé drezy

ŠPECIÁLNE POVRCHOVÁ ÚPRAVA NEREZOVEJ OCELE

Tenký odparený kovový materiál, známy ako nitrid keramiky, je nanesený na povrch z nerezovej ocele, čo má za následok jedinečný kovový lesk a zvýšenú odolnosť proti poškriabaniu

alveus nerez1 (1)

 

Čistenie a údržba

Na čistenie by mali byť použité mäkké utierky a tekuté domáce čističe. Odporúčame čistiace a ošetrovacie prípravky spoločnosti Alveus. Vyhýbajte sa čističom striebra, podložkám z ocele, bieliacim alebo abrazívnym čistiacim prostriedkom. Na súčasti z nerezovej ocele neklaďte nechránené kovové predmety.

Ak by nerezová oceľ prišla do styku so silnými kyselinami alebo vylúhovaním, okamžite ich vypláchnite veľkým množstvom vody. Aby nedošlo k zafarbeniu, nenechávajte na povrchu z nehrdzavejúcej ocele potravinové alebo korozívne látky (napr. Ovocné šťavy, kuchynskú soľ, ocot, horčicu, majonézu atď.) Dlhšiu dobu. Odporúčame, aby výrobky z nehrdzavejúcej ocele boli po použití umyté suchou mäkkou handričkou, aby sa zabránilo tvorbe šupín.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie